27.4.10

Όποιος θέλει να δει ή και να ξαναδεί την παράσταση της θεατρικής ομάδας του 19ου Γυμνασίου - Λυκείου Θεσσαλονίκης: τώρα έχει την ευκαιρία!

Δεκάδες φίλοι και συμπολίτες μας δεν πρόλαβαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων να δουν τη φετινή παράσταση της θεατρικής ομάδας του 19ου Γυμνασίου - Λυκείου Θεσ/νίκης. Έτσι, μετά τις κατάλληλες ενέργειες, η παράκληση - απαίτηση έγινε πραγματικότητα!

Η παράσταση "Άμλετ ο Β΄" θα παρουσιαστεί και πάλι, αυτή τη φορά στο πλαίσιο των με΄Δημητρίων του Δήμου Θεσ/νίκης, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 8:30 μμ, στο Δημοτικό Θέατρο "Άνετον", στην οδό Παρασκευοπούλου 42, στη Θεσ/νίκη.

Σας περιμένουμε όλους! (το DVD από την παράσταση είναι έτοιμο!!)



4 comments:

Katerina Kalfopoulou said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Anna Zourna said...

Καλά αυτή δεν ήταν απλή σχολική παράσταση. Ήταν μια ολοκληρωμένη θεατρική παραγωγή που έδειξε την καταπληκτική δουλειά που ρίξανε καθηγήτριες και παιδιά. Και τα κουστούμια ήταν πολύ καλά διαλεγμένα. Μπράβο από όλους μας. Η ΙΓΚΖ σχολίασε ότι της άρεσε πολύ ο "Λάρυ"... επιτυχίες και σε άλλα επίπεδα...

Natasha Merkouri said...

Το έργο είναι όλα τα λεφτά! Παιδιά, πολλά συγχαρητήρια. Περιμένω και το βίντεο!

Christina Zourna said...

Σας ευχαριστούμε όλους! Το χειροκρότημα είναι η τροφή του καλλιτέχνη!