25.11.11

Παγκόσμια Ημέρα του Θεάτρου στην Εκπαίδευση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Γραφείο Βορ. Ελλάδας του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, 27 Νοεμβρίου 2011, σας προσκαλεί στην παράσταση :

«Τα λέμε… στην αυλή»

την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 στις 6.30μμ

στη Θεσσαλονίκη, στο Δημοτικό Θέατρο ΑΝΕΤΟΝ,

Παρασκευοπούλου 42 και Κωνσταντινουπόλεως, είσοδος ελεύθερη

Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση επιδιώκοντας να προωθήσει τη συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, τη δημιουργικότητα και την επικοινωνία μεταξύ διαφόρων θεατρικών ομάδων, διαφο-ρετικών εκπαιδευτικών βαθμίδων και ηλικιών, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τα μεγάλα προγράμματα που έχει θέσει ως προτεραιότητα.

Μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές που συμμετέχουν σε αυτήν, εκπροσώπους από τον «Σείριο», και τους παριστάμενους, πάνω στο θέμα που πραγματεύεται η παράσταση, δηλαδή τις «Σχέσεις Νέων».

Παράλληλα, θα υπάρχει ενδυματολογική έκθεση με έργα φοιτητών/φοιτητριών του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρι-σμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον «Σείριο», Κέντρα πρόληψης και ενημέρωσης για τις εξαρτησιο-γόνες ουσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης.