22.3.10

Μη χάσετε την έκθεση φωτογραφίας!


Στον αριστερό διάδρομο, έξω από το γραφείο των καθηγητών, βρίσκεται αναρτημένη μία σταχυολόγηση των φωτογραφιών της ομάδας κινηματογράφου, σεναρίου και φωτογραφίας του 19ου ΓΕΛ Θεσ/νίκης, από όλες τις μέχρι τώρα εκδηλώσεις και θέματα που καλύψαμε ως ομάδα.
Μη χάσετε την ευκαιρία να τη δείτε και να την απολαύσετε!

Ήδη δεκάδες μαθητές συρρέουν καθημερινά και απολαμβάνουν τις ακόλουθες θεματικές:

"υποδεχόμαστε την Ολυμπιακή Φλόγα στη Θεσσαλονίκη", "η νέα παραλία της Θεσσαλονίκης", επίσκεψη στην έκθεση για τον Σαλβατόρ Νταλί, επίσκεψη στην έκθεση "Ο Μιρό της Μαγιόρκα", "βόλτα στην πόλη μας με την ομάδα ποδηλασίας του ΠΑΟΚ", "διαμαρτυρία για τους ποδηλατόδρομους της πόλης μας", "εικαστική παρέμβαση της Ομάδας μας στην πόλη" και "στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου 2009".

Η είσοδος είναι δωρεάν. Σας περιμένουμε!

1 comment:

ntinos said...

Γεια σας,
λέγομαι Κώστας Ράπτης, είμαι μαθηματικός και εκπαιδευτικός. Το ενδιαφέρον μου για τις νέες τεχνολογίες και την εισαγωγή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία με ώθησε να δημιουργήσω το blog Μαθηματική Εκπαίδευση & Τεχνολογία. Παράλληλα, παρακολουθώ ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου του Leeds από απόσταση, με τίτλο ΜΑ ICT & Education (ΜΑ στις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών & Εκπαίδευση). Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού πρόκειται να εκπονήσω τη διπλωματική μου εργασία, η οποία θα είναι σχετική με τις νέες τεχνολογίες του κοινωνικού ιστού (web 2.0) και συγκεκριμένα το blog. Θα επιχειρήσω να εμβαθύνω κατά κύριο λόγο στην ποιότητα και την ποσότητα της επικοινωνίας που λαμβάνει χώρα σε μαθηματικά ιστολόγια Ελλήνων εκπαιδευτικών, εξετάζοντας παράλληλα αν οι εκπαιδευτικοί χρησιμοποιούν τα ιστολόγιά τους για να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν επαγγελματικές εμπειρίες, να έρθουν πιο κοντά με τους μαθητές ή τους συναδέλφους τους.

Για να καταφέρω να δώσω ή τουλάχιστο να προσπαθήσω να δώσω μια απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, κατασκεύασα ένα ερωτηματολόγιο το οποίο έχω αποστείλει σε όσους blogger συναδέλφους εντόπισα στο διαδίκτυο. Με τη δική σας συνδρομή, θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρω να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα για την τωρινή, αλλά και μελλοντική χρήση του διαδικτύου στον εκπαιδευτικό χώρο. Τα συμπεράσματα της εργασίας αλλά και μια μετάφρασή της θα αναρτηθούν στο blog Μαθηματική Εκπαίδευση & Τεχνολογία.

Επειδή δεν κατάφερα να εντοπίσω την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα αφήσω τη δική μου σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να συνδράμετε στην προσπάθεια, συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο.

Ευχαριστώ